Hvem er vi ?

Vi tilbyder privatprivasning til børn fra 10 mdr til børnehave-start (ca. 2,10 mdr) 

Vores hjem ligger i Torpegården, i Odense S, tæt på motorvejsafkørsel, og 5 km fra centrum. 

Vi er godkendt af Odense kommune til at passe 9 børn, men har valgt at have 8 børn, og kun i korte perioder, ved f.eks overlapninger, at have 9, da nærvær og trivsel ligger os meget på sinde.

Hvis i vælger os som  pasningstilbud, er det vigtigt at i står på den kommunale venteliste, ellers kan man ikke få tilskud til privatpasning. Kommunen kommer uanmeldt på besøg et par gange om året. 

Jeg (Laila( har arbejdet som kommunal dagplejer siden 2006, og som privat passer siden 2015, så jeg ved hvad det vil sige, at møde den samme voksne og børneflok hver dag. Det giver ro,tryghed genkendelighed og færre sygedage. 

Ivan er uddannet elektriker og er lidt af en 1000 kunstner indefor alt håndværk, så der kan laves en masse sjov med hænderne.

 

At være sammen med mor og far er det bedste, når man er lille, men når mor og far skal på arbejde, vil vi gøre alt for at være det næstbedste .

 

Lidt om os :

 Vi er et ægtepar, der er forældre til 5 drenge og bedsteforældre til alma på 4 år.

 

Vi ligger stor vægt på udeliv og naturen, samt bruge kroppen både ude og inde. Vi har derfor anskaffet os cykler der muliggør, vi kan komme ud i det blå med børnene, selvfølgelig med cykelhjelm på. :-) vi og børnene elsker ture ud i det blå, samt besøg i Den fynske landsby, skoven og i Zoo.

I vores fritid løber vi og campere. vi er ikke rygere og vores hjem er 100% røgfrit. Vi har en lille Jack Russell hund ved navn Henry.

På tur i den fynsk landsby 🐷 😀

Leg på legepladsen

I haven 😎

Udendørs legehjørne

Legeværelse